Tacos

IMG_0773

Stiglo nam je proljeće, pa je sve manje vremena za kuhanje i komplicirane teške ručkove. Tacosi su baš suprotno. Sve sastojke nareckajte prije izlaska, meso i povrće podinstajte na brzinu i kad stignete kući iz šetnje i boravka u prirodi podgrijte tortille – kupovne dakako – i slažite svatko svoj tacos kako vam se sviđa.

Ovaj puta dinstala sam svinjski file s paprikom, lukom i crvenim grahom, a prije toga sam ga lagano marinirala u začinima – sol, papar, chilli, češnjak, kečap.

Umake od rajčice su pelati s  malo bosiljka, češnjaka, origana i šećera.

Umak od vrhnja je obogaćen s malo soli i zelenim dijelom mladom luka

Rajčica, kukuruz, salata, avokado svježe su nasjeckani i sir je friško nariban (bilo koji, može gauda)

Moja je preporuka da pri ruci imate salvetu … ili dvije i obavezno majicu s kratkim rukavima

U slast!

10152380_356624511194133_2184448152650292222_n IMG_0771

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s