Blitva Vafli

Kada blitva kao prilog postane dosadna, dodajte joj društvo i kalup i dobit ćete neobičan, ali ukusan prilog uz ribu.

SASTOJCI:
600g blitve – skuhati u slanoj vodi, ohladiti, dobro ocijediti i narezati na manje komade (možete malo ocijediti rukama, a usput i usitniti)
10dkg goude naribane
2 žlice parmezana
3 mala jaja
3-4 žlice krušnih mrvica
2 žlice mekog brašna
2 žlice otopljenog maslaca
Sol
Papar
Sve sastojke pomiješati, staviti po 2 žlice smjese u kalupe i peći na 200*C oko 20 min ili dok ne se ne zarumene.
Ja sam ih pekla u silikonskom kalupu za vafle u pećnici.

10991413_346724648850786_7741943332647053146_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s